Üdvözöljük a Humán Terápia Centrumban!

Érszűkülete van, fáradékony, zsibbadnak a lábai? Éjjel felébred a vádlifájásra? Hidegek, elszíneződtek a végtagjai? Esetleg szédül, vagy gyakran gyötri a fejfájás??? Akkor jöjjön el a HUMÁN TERÁPIA CENTRUMBA, ahol kitisztítjuk az érrendszerét.
Ön is megérdemli, hogy egészségesen éljen!

Állapotfelmérés:    18.000Ft/fő.

A vizsgálatokat végzi:

Dr. Cserényi László érsebész főorvos
Dr. Raskó Endre érsebész főorvos

SONOMAT és BEMER kombinált kezelések igénybe vehetők a fizikai közérzet javítására és terápiás célokra!

Bemer 3000 készülék bérelhető!emberi test vérhálózat

Betegek véleménye a kezelésekről:

M. József:

Fő panaszaim: derékfájás,vérnyomás, valamint visszér panaszok.Tapasztalatom pozitívak, mivel a derékfájásom teljesen elmúlt, vérnyomásom csökkent. A visszér problémám is sokat javult.

F. Erzsébet:

Először jöttem a kezelésekre, és felvettem 40 kezelést. A panaszaim megszűntek A probléma, amivel jelentkeztem. Érszűkületes vagyok.Járásközben fáj a lábam. Éjszaka lábszárgörcseim vannak Pár éve értágítást végeztek mindkét lábamban.. Azóta fájnak a tágítás helyei. A kezelések hatására panaszaim teljesen megszűntek. legalább fél évente meg akarom ismételni a kezeléseket, hogy szinten tartsam az állapotomat.

F. Zoltán:

Először jelentkeztem a kezelésekre. Idült tüdőbetegségben /COPD/szenvedek évek óta. Naponta 2-3 alkalommal használok sprayket, gyógyszereket. Dohányzom. Felvettem 30 kezelést,Leszoktam a dohányzásról, elhagytam a gyógyszereket, sprayket. Köszönöm szépen jól vagyok! Évente szeretném a kezeléseket megismételni.

M.Miklósné:

Sajnos 20 éve érszűkületem van. Két műtéten estem át. A lábam a folyamatos gyaloglásra megfájdul. Erős lábikragörcseim jelentkeznek, 50 méter után. Ekkor 2-3 percre meg kell állnom. jelenleg 90 kezelést vettem fel, és jelentős javulást tapasztalok. A fájdalom lényegesen csökkent., a járástávolságom 100-150m-re nőtt. Nagyon örülök a változásnak,Azóta az éjszakát is végigalszom. Az asszisztensnők életmódterápiával,értornával, és szakmai tanácsokkal is elláttak.A kezeléseket fél évente meg akarom ismételni. Örülök, hogy rátaláltam a Humán Terápia Centrumra!

Z. Zsuzsanna:

Ezúton szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a HUMÁN TERÁPIA CENTRUM KFT. valamennyi dolgozójának, a CENTRUM vezetőjének Erikának, mindazon kedvességéért,segítőkészségéért, melyet az elmúlt három évben az érszűkületem gyógyulásában nyújtottak. Köszönet a mosolyért, a sok biztatásért, a tiszta szívből jövő kedves szóért, a megértő pillantásokért és a sok-sok jó tanácsért, melyekkel állapotom javulásában segítettek.

Hála és köszönet Dr Raskó Endre főorvos Úrnak aki kézen fogva vezetett ki az érszűkület lelki és fizikai traumájából, és mutatta meg a kivezető utat a műtéti és gyógyszeres terápián túl az alternatív terápiás kezelési lehetőségekkel, ezen belül a HUMÁN TERÁPIA CENTRUMBAN alkalmazott Hanghullám és BEMER kezelésekkel.

A HUMÁN TERÁPIA CENTRUM KFT működéséről az érállapot felmérés lehetőségéről a Kecskeméti GONG rádióban hallottam először. Miután már több éve járás közben begörcsölt a lábam,és kézi vizsgálatokkal nem diagnosztizáltak érrendszeri problémát, de a lábam egyre jobban fájt, jelentkeztem érállapot felmérésre, amely a jobb lábamban meglehetősen alacsony 1%-os értéket mutatott. Az orvos ezt doppleres/műszeres vizsgálattal is megerősítette, és gyógyszer mellett a keringés javításra Hanghullám és Bemer terápiás kezelést írt elő.

A HUMÁN TERÁPIA CENTRUM-ba kezelésre naponta sántikálva, bicegve, de mentem,értisztító hatása miatt mindenféle formában/főzve, savanyúan,nyersen/ rengeteg fokhagymát ettem és orvosi javaslatra, amennyit csak tudtam meg-meg állva, de mentem-mentem-mentem. A kezelések lejártát követően járásom átmenetileg javult, fél év elteltével azonban az értágítást, a stent beültetést nem kerültem el. A stent rövid időn belül elzáródott,kitágítása nem sikerült, műér beültetés lehetősége is felmerült, melyet vérzékenységem miatt nem lehetett elvégezni.

Nem volt megfelelő vérellátás a lábamban, ahhoz, hogy menni tudjak. A hajszálereket erősíteni kellett, orvosi javaslatra folytattam a Bemer kezelést és az értornát.

A Bemer matracot kibéreltem, otthon használtam, a HUMÁN TERÁPIA CENTRUM vezetője Erika által betanított programokkal, értornával kiegészítve.

A lábam javult, a járástávolságom egyre jobb lett, a Bemer kezelés lejártát követően kiegészítő terápiaként már mertem vállalkozni rá, hogy a Mátrába menjek Mofettás kezelésre/száraz széndioxid gáz/ aztán tovább Bemereztem és csodák - csodája a járástávolságom 20-30 m-ről, 80-100 m-re javult. Ettől felbuzdulva a Bemer matracot ismét kibéreltem, a Bemer kezelést otthon végeztem és az értornát is tovább folytattam, és mentem!

Hihetetlen, de mára 44%-os érállapot javulást értem el!

A legutolsó kontroll vizsgálatomra papucs helyett már alacsony tűsarkú, DE tűsarkú cipőbe mentem! ( Három éve nem viseltem! )

Kívánom, hogy valamennyi betegtársam hasonló gyógyulást és eredményeket érjen el. Kívánok ehhez nagyon sok erőt, kitartást és hitet!

" Az erőfeszítés csak akkor nyeri el méltó jutalmát,ha az ember semmiképp sem adja fel." ( Napóleon Hill )

2015. szeptember 24.

F. Imréné

A Petőfi Népe újságból értesültem a Humán Terápia Centrumról.
Állandóan az ízületeimmel voltak problémák. Szédültem, alvászavarom volt,visszérproblémám,és lábszárfekély. De hála a BEMER kezelésnek, ezek a problémák megszűntek. 1 hónapos kezelés után, jól érzem magam. Jó a közérzetem, bírok aludni. Könnyen járok, nem olyan nehezek a lábaim,mint voltak. A lábszárfekélyem, annyira begyógyult, hogy alig látszik.

Hálámat szeretném kifejezni és megköszönni Dr. Raskó Endre főorvos Úrnak, Erikának a Centrum vezetőjének, hogy ilyen szolgáltatásban vehettem részt. Mert a kedves szavak, egy fél gyógyulást jelentettek számomra. Valamint, hogy a kezeléseket igénybe vehettem.
Nagy öröm számomra, hogy végre fájdalommentesnek érzem magam.
A kezeléseket, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Még egyszer nagyon köszönöm a Humán Terápia Centrum dolgozóinak!

2016.08.24.

S. Katalin

Szeretettel köszöntök mindenkit, aki ezt az oldalt meglátogatta és a bejegyzéseket olvassa. Én a fülcsengésem miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Bemer terápiát és a Sonoterápiát. 8 hónapja csengett a fülem, mikor először ezeket a kezeléseket igénybe vettem. Nálam már az első 10 alkalom után pozitív változás történt. A fülcsengésem egyszerűen halkabb lett, kb 20 %-al mint a kezelés előtt volt. A kezelés utáni hetekben még tovább halkult a fülcsengésem. Ekkor döntöttem el, hogy a Bemer matracot kikölcsönzöm és hosszabb ideig intezívebben naponta 3 szor végzem otthon a kezelést. A Bemer gép 6 hétig volt nálam. A tapasztalatom ekkor is az volt, hogy a kezelés alatt már és az utána lévő hetekbem is tovább halkult a sípoló hang a fülemben. Most már elmondhatom, hogy a sípoló hang teljesen megszünt. Ezért is ajánlom mindenkinek ezt a Bemer terápiát! Kívánok mindenkinek "csendes" napokat!

S. Katalin

2016.11.15Ismerős által kerültünk a Humán Terápia Centrumba. Feleségemnek kb. 40 éve van nyirokkeringési problémája. Nekem évek óta térdfájdalmam, ezért javasolták a térdprotézist.Ennek ellenére panaszaim továbbra sem enyhültek. Először 10kezelést felvettünk a feleségemmel a a Humán Terápia Centrumban. Majd amikor közölték, hogy a Bemer készüléket ki is bérelhetjük, éltünk a lehetőséggel. Egy hónapra kibéreltük a készüléket.Így nem kellett 40km-t kocsikázni, mivel Kerekegyháziak vagyunk. Feleségemnek 12-13 kezelés után megszűntek a fájdalmai! A térdprotézisem óta, nem tudtam oldalt feküdni, még pár percet sem. Most akár 2-3 órahosszat is nyugodtan tudok pihenni, köszönve a Bemer kezelésnek. Köszönöm Dr. Raskó Endre főorvos Úrnak, valamint a Centrum dolgozóinak a segítségüket!

Tisztelettel és köszönettel
T. Zsuzsanna és Z. József

2017.12.06Újsághirdetés/Petőfi Népe/ útján találtam rá a Humán Terápia Centrumra. Nekem volt egy lábszárfekélyem, sokat szédültem. Állapotfelmérésre jelentkeztem, ahol az érsebész főorvos/Dr. Raskó Endre/ kezeléseket javasolt. Mivel én vidéken lakom, körülményes lett volna a bejárás. Úgy döntöttem, hogy kibérlem a Bemer gépet egy hónapra.Hál istennek, hogy így döntöttem , mert azóta panaszaim megszűntek. Azért, hogy ezt az állapotom megőrizzem, és szinten tartsam, fél évente kibérlem a Bemer készüléket. Másodszori bérlésnél, férjemnek is ajánlottam, hogy próbálja ki. Őt nagyon nehezen lehet rávenni ilyen dolgokra.2008-ban volt egy agyhártya gyulladása, ennek következtében nem érezte a jobb lábát.Cukorbeteg is. Hál Istennek végre hallgatott rám, és az egy hónap alatt naponta 2x feküdt rá a készülékre. Meg is lett az eredménye. Azóta a lépcsőn jól tud menni, érzi a lábát, cukorja is nagyon sokat javult. Tehát köszöni szépen, jól van. Azt mondta, három hónap múlva, ismét kiszeretné bérelni a Bemer készüléket, mert neki ez nagyon jó! Köszönet a orvosoknak, és a Centrum dolgozóinak!

Tisztelettel
F. Imréné

2018.01.10.Ilike vagyok Kecskemétről.

2006. június 26-án diagnosztizáltak nálam érszűkületet.

Gyógyszereket írtak fel, rendszeres mozgás, kalória és zsírszegény életmód mellett, majd az éves kontroll következett. 2007. április 04-én aortográphia, /azaz érfestés/ történt, majd infúziós kezelés és újra kontroll.

2008. december 03-án DR. CSERÉNYI FŐORVOS ÚR javaslatára felkerestem a Horváth Döme utcai HUMÁN TERÁPIA CENTRUMOT, ahol SUGÁR ZSUZSANNA, akkori Centrumvezető fogadott és bemutatta a kezelés folyamatát. Bízva ebben a gyógymódban 2009. január 05-től elkezdtem felvenni a kezeléseket. Évi 2x30 alkalommal.

2010.április 06-án kontrollra mentem, amikor már némi változás történt, pozitív irányban.

Akkor döntöttem el, hogy ezeket a kezeléseket/ Bemer és hanghullám kezelések, melyek világszabadalommal védett, orvostechnikai eszközök/ évente 2x rendszeresen felveszem, és ez így is történt.Persze mellette próbáltam sokat gyalogolni is, ami szintén nagyon fontos. Nem romlott tovább az állapotom.Mind a gyaloglás, mind a kezelések biztosították számomra a szinten tartást.Ez már óriási segítség volt! A kezelések hosszú során sokat köszönhetek DR. CSERÉNYI LÁSZLÓ FŐORVOS ÚRNAK, a Centrum vezetőjének ERIKÁNAK, és a vele dolgozó kolléganőinek. Tőlük rengeteg biztatást kaptam. Kitartás! Meg lesz az eredmény!

2017. decemberében a kontrollvizsgálatnál már pozitív volt az eredményem. Nagyon megörültem neki.

Úgy határoztam, hogy folytatom a kezelés sorozatot.Egy BEMER készüléket is megvásároltam. Amikor nem jövök a Centrumba kezelésekre, akkor otthon kezelem magam. Legalább így meg lesz a folyamatosság, ami elengedhetetlen.. Nem szabad sok időt kihagyni a kezelések között. Minden sorstársamnak azt üzenem, KITARTÁS - az eredmény nem marad el!!!

Köszönet még egyszer mindenkinek, akik elindítottak, biztattak, hogy ne adjam fel, lesz ez még jobb is!

D. Ilike

Kecskemét, 2018. október 09.


N. Károlyné

Történetem 2011-ben kezdődött, amikor még aktív dolgozó voltam. Konyhán dolgoztam, ott ért egy kis baleset. A lábamra esett egy fedő, és ezzel kettő lábam ujját körömnél elvágta. Csak napok múlva mentem el a háziorvosomhoz, mert nem javultam. Ő azonnal beutalt az érsebészetre, sürgősséggel. Ott azonban megállapították, hogy érszűkületem van.Gyógyszereket kaptam, melyek nem igazán használtak. A lábam továbbra is fájt.Nehezen bírtam menni.

Ekkor elkezdtem keresgélni az interneten. Nagyon sok jót hallottam Dr. Raskó főorvos Úrról, és rákerestem a magánrendelőjére, amely a Horváth Döme krt.-on a HUMÁN TERÁPIA CENTRUMBAN található. Mindenképpen ajánlotta a kezeléseket. Pár napon belül el is kezdtem.

Az első év keserves volt. Már a felénél abba akartam hagyni, mert alig bírtam a kezelőhelyig elmenni. Az ott dolgozó Erikának, a kedvességének, és a hozzáértésének, valamint a biztatásának hála. Mindig mondogatta, abba NE hagyjam, fel a fejjel, lesz ez még jobb is! Túljutottam a nehezén. Ezer köszönet érte. Jól érzem magam. Azóta minden évben felveszem a kezeléseket, ami 30 alkalomból áll.Így szinten tartom az állapotomat.

Kontroll vizsgálatokra, már csak évente rendel vissza a Főorvos Úr .És ez nagy haladás!

Ezúton mondok köszönetet minden ott dolgozó hölgynek a sok jó szóért, a kedvességükért, türelmükért. Ameddig tudok, minden évben vissza fogok járni, és igénybe veszem a kezeléseket. Még egyszer köszönet mindenért!

Kecskemét, 2019.10.01.